0896 959 169 office@3consultteam.com

Продажба на бизнeс – Мебели от масив

 Пълна продажба на фирма за производство на мебели и изделия от масивна дървесина. Компанията с близо 25 години история и опит в областта на производството на мебели от масив и дървена дограма, създадена е през 1995 година. Производствената база се намира в динамично развиващ се в икономическо отношение град в Централна България, в непосредствена близост до главни пътни артерии обслужващи северната част на страната. 

Производствено-складовата база е построена през 1995 г. основно ремонтирана, обновена и разширена през 2006 г. със застроена площ от към момента от 2 017 кв.м. върху парцел от 4 507 кв.м. Локацията е изключително комуникативна, в промишлената зона на града, в съседство с фабрики на световни производители. Основната дейност на фирмата е производство на висококачествени продукти от преработен дъбов и иголистен материал, включващо: мacи oт мacивнa дъpвecинa, вpaти oт мacивнa дъpвecинa, пpoзopци и други. Дружеството извършва регулярен експорт на продукция за Дания, Холандия, Швейцария, Германия. Повече от половината произведена продукция е за външни пазари. Изградени са дългогодишни бизнес отношения с клиенти и доставчици на суровини и материали за обезпечаване на производство. 

Производствената база е изградена от масивно строителство, покрита с термоизолационна обшивка, разполага с три основни халета, всяко със застроена площ от 300 до 1 150 кв.м., както и шест по-малки спомагателни дейността помещения с различна големина в диапазона от 10 – 92 кв.м. Изградени са две сушилни за изсушаване на сурова дървесина, захранвани с два енергийни източника – на газ и котел за изгаряне на дървесни отпадъци. Територията на цялата производствената база е изцяло газоснабдена. 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ