0896 959 169 office@3consultteam.com

Продажба бизнeс – Подправки

 Пълна продажба на две свързани фирми за производство на кулинарни подправки за продажба на едро. Компанията има повече от 15 години история и опит в областта на търговията и производството, създадена през 2003 година. Производствено-складовата база се намира до град в Централна България, в непосредствена близост до главна пътна артерия обслужваща северната част на страната. 

Производствената и складова база е построена през 2011 г. със застроена площ от 2 700 кв.м. върху парцел от 10 000 кв.м. Основната дейност на фирмата е внос, преработка, опаковане на подправки, смеси от подправки, билки, семена, сушени плодове и зеленчуци, износ на продукция. Доставчиците на суровини са с установени дългогодишни бизнес отношения, включително мрежа от партньори и доставчици от Азия- Индия, Индонезия, Малайзия, Шри Ланка, Китай, както и от Бразилия, Перу, Холандия, Германия. Клиенти на компаният са над 200 фирми, от всички региони на България. Извършва регулярен експорт на продукция за Сърбия, Македония, Косово, Румъния, Албания, Гърция, Грузия и Молдова. Модерното технологично оборудване позволява смилане, смесване и опаковане на подправки, сушени плодове и зеленчуци, корнфлейкс с висока производителност и отлично качество на продуктите, на конкурентни цени. 

Базата разполага с напълно оборудван производствено-складов комплекс с площ от 2 200 кв.м., включващ митнически склад тип А, с площ от 600 кв.м, създаден с цел както обслужване дейносттите на компанията, така и предлагащ на клиенти възможност за митническо обслужване, складиране и съхранение на територията на фабриката. Дейноста по внос-износ е преференциално третирана при митнически контрол по отношение на безопасност и сигурност. Компанията използва опростени митнически процедури, притежава сертификат по АЕО – одобрен икономически оператор за ЕС. 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ