0896 959 169 office@3consultteam.com

Продажба бизнeс – Машиностроене

 Продажба на работеща производствена фирма, дългогодишен производител на машини за химическата, козметичната, фармацевтичната, хранително-вкусовата промишленост, строителството. Фирмата е създадена през 1981 г., притежава богата история и опит в производството на високотехнологична продукция за индустриална преработка. 

Модерната производствената база на дружеството е ситуирана в централната част на България, на изключително комуникативно място в голям град, в близост до главен магистрален път. Фирмата разполага с производствен цех, цех за механична обработка, склад за материали, административна част предоставяща удобство за служители и партньори. 

Във фирмата работят екип от доказани професионалисти конструктури и технолози, които създават множество разработки на машини, технологични линии, комплектни модули. Основните предимства на компанията са дейностите по разработването на нови машини и усъвършенстване на настоящите, гъвкавата система на производство и способността за решаване на нестандартни технически задачи, подкрепено със съвременно, високо производително технологично оборудване за производство на машини, технологични линии. 

Клиенти на компанията са както големи и утвърдени фирми, така и малки и средни предприятия в страната и чужбина. Произведена продукция на компанията е в експлоатация в редица страни: Русия, Украйна, Румъния, Гърция, Македония, Испания, Монголия и други. 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ